Şubat 29, 2012

(: kurabiye siparişi-ürün kalitesi-teslimi hakkında merak edilen ve paylaşmak istediğim herşey..



Kurabiye içeriği:

Kurabiyelerimiz tercihiniz doğrultusunda bol vanilya aromalı, tarçın-zencefil taneli ve kakaolu olarak hazırlanabilmekte olup, poşetleri içinde muhafaza edildiği sürece tüketim süresi 1,5-2 ay arasındadır.
Eğer yemeye kıyamayıp, anısını korumasını dilerseniz süre sınırı olmaksızın saklayabilirsiniz.
Kurabiyeleri hazırlarken tat-lezzet ve ürün kalitesine, memnun kalınmasına çok önem verilmekte olup görselliği en üst seviyede tutarak en taze malzemeler (çikolata, krema, un, süt, vanilya, tarçın, zencefil, bal, marmelat, kakao, şeker hamuru, şeker,...) kullanılmaktadır.

Kurabiye Modelleri ve Görselliği:

Sipariş vereceğiniz kurabiyelerinizin modelleri sitemizde gördüğünüz modeller dışında istediğiniz şekil- içerik-renkte de hazırlanabilmektedir. Günün anlam ve önemi tarafıma belirtildiğinde, sizin için anlamı olan 5 özel kelime (tarih, şarkı, yer adı, cümle, hobi,..) benimle paylaşıldığı takdirde hayal gücümle size destek olmaya çalışırım.
Kurabiyeler, çok sade düz korunaklı kutularda size teslim edilebeileceği gibi (kendi sunumunuza bırakılarak), istemeniz durumunda çok farklı konseptlerde de hazırlanabilmektedir. ( sepet, süslü kutu, ağaç şekli, kupa içerisinde,...)
Kurabiyelerin her biri süslendikten sonra; şeffaf, ebatı kurabiyelere tam uyan poşetler ile poşetlenerek (isterseniz arkasına mıknatısta takılarak), konsepte uygun renkteki kurdelalar ve günün anlamını taşıyan küçük etiketler ile tek tek bağlanabildiği gibi, poşetlenmeden düz bir kutuya birbirini tamamlayacak şekilde de dizilebilir veya çubuklu hazırlanarak kova içine tüllerle çevrelenerekte dikilebilir..

Sipariş:

Siparişlerinizi cep telefonum veya e-mail adresimden (elmashekerizy@gmail.com) benim ile iletişime geçerek verebilirsiniz. E-mail adresime isim ve telefon numaranızı bırakmanız halinde tarafımca size en kısa sürede dönülecektir.
Siparişin adet ve iş yoğunluğuna bağlı olarak teslim alınmak istenen tarihten en az 1 hafta öncesinden verilmesi gerekmektedir.
Acil siperişler için yine de iletişime geçmenizi rica ederim, iş yoğunluğuna göre elimden geldiğince özel anınızda yanınızda olmak adına yardımcı olmaya çalışırım.
Kurabiyelerin, model ve adetine göre fiyatları değişkenlik göstermektedir. İletişime geçerek bilgi alabilirsiniz..

Gönderim:

Sevgiyle hazırlanmış kurabiyelerimizi, talep etmeniz halinde Türkiye'nin her yerine kargo şirketi aracılığı ile göndermekteyiz.
Dilerseniz kendiniz de teslim alabilirsiniz, böylelikle tanışmış oluruz (:
Şehir dışına veya adrese teslimlerde kendi anlaştığım kargo şirketi ile alıcı ödemeli gönderim yapmakla beraber, tercih edilen farklı bir kargo şirketi ile de gönderim yapılabilmektedir.


E-mailime gönderilecek olan sipariş taleplerine ilişkin tarafımca tüm ayrıntıları barındıran sipariş formu tarafınıza gönderilecektir. Lütfen merak ettiğiniz her konuda iletişime geçiniz..

Sevgiyle, sevdiğinizin yüzünde gülücükler açtırmak dileğiyle,
Zeynep..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

(: